سلام وقت بخیر جناب آقای مهندس
ابتدا تشکر میکنم از زحماتتی که میکشین و مشکلات وسوالات رو برطرف میکنین
میخواستم در مورد ساخت ماکرو 3D از فایل DWg راهنمایی کنین.چون فایل stp نیست از قسمت import 3D Graphic مقدور نیست
سلام و درود بر دوست خوبم ممنونم از محبت شما
ببینید نرم افزار ایپلن در بخش سه بعدی فقط فایل step رو پشتیبانی میکنه پس در نتیجه نمیتونید فایل سه بعدی dwg رو ایمپورت بفرمایید مگر اینمه اون رو تبدیل کنید به step.
برای اینکار به سایت زیر سر بزنید یا از طریق خود اتوکد اقدام کنید
https://convert.emachineshop.com/
سپساسگزارم جناب مهندس
این موردی که عرض کردم مربوط میشه به تجهیزات برند chint که از خود eplandataportal دانلود کردم و خروجی فایل های سایت مذکور اکثرا DWG می باشند
راه چاره چیست جناب مهندس؟
راه چاره چیست جناب مهندس؟
پیرو موضوع اضافه کردن فایل3بعدی بافرمت dxf در ایپلن که مقدور نیست متاسفانه نرم افزار https://convert.emachineshop.com/convert_file هم انجام نداد و از خود اتوکد هم نمیشه خروجی با فرمت step گرفت لذا واسه حل این مشکل راه چاره ای هست؟
پاسخ:
ببینید ایپلن dwg سه بعدی رو ساپورت نمینه پی در نتیجه نمیتونید اون رو وارد ایپلن کنید و تنها راهش اینه یا فایل رو به step تبدیل کنید یا فایل step همون تجهیز رو از جای دیگه دانلود بفرمایید و یا فایل step رو یا نرم افزارهای طراحی سه بعدی مثل سالید بسازید.
درود بر شما
ممنون از لطفتون
واقعیتش جامع ترین سورس همان eplandataportal هس که اکثر برندهارو داره و فرمت دانلود DXF هس که بانرم افزارهای متفاوت اقدام به تبدیل فرمتstp کردم که هیجکدام میسر نشد(inventor)
برای مثال فایلی که به پیوست خدمتتون ارسال شد میتونین چک کنین و نظرخودتون رو بفرمایین ممنون میشم
فکرکنم تنها راه چاره طراحی توسطsolid هس
ببینید متاسفانه دسترسی کامل به ایپلن دیتا پرتال وجود نداده در ایران ، اون فایلهای dwg نسخه رایگان هستن که میتونید دانلود کنید و فایلهای 3d step و edz اگر در دیتا پرتال موجود باشهبایر اشتراک داشته باشید بله بروی چشم بنده فردا تستش میکنم انشالله
ممنون لطف میکنین
آیا تهیه اشتراک ایپلن دیتا پروتال توجیح داره؟از خارج از ایران اقدام کنیم؟
@aslansalami ببینید تا اونجا که بنده اطلاع دارم اکانت ایپلن دیتا پرتال برای دوستانی فعال میشه که لایسنس اصلی ایپلن رو داشته باشند.