سلام وقت بخیر جناب مهندس
در طراحی 3بعدی بعضی از تجهیزات بصورت افقی جایگذاری میشود که در نوار ابزار بالا هم گزینه ROTATE غیر فعال می باشد چطور میتوانیم اصلاح کنیم؟
بعد از لود فایل STP ابتدا UNITE سپس محل نصب را انتخاب و خروجی ماکرو میگیرم ولی مشکل پابرجاست
با سلام و احترام شما مراحل رو درست رفتید فقط بعد از دادن زاویه در placment option مجدد ابزار collision chek رو اف کنید ببینید درست میشه
وقتی collision check رو غیرفعال میکنم بر روی ریل نصب میشود ولی دقیق درنمیاد
از بغل که نگاه میکنیم ریل میره تو دل کاردقیقا جایی که محل نصب هس دوباره mcb افقی میشه
سلام مجدد بیزحمت اون مینیاتوری رو که میخواید نصب کنید در یک محیط سه بعدی جدید فراخوانی کنید و از مسیر زیر برای اون یه mounting area تعریف بفرمایید. البته دقیقا روی همون سطحی که قصد دارید از اونجا روی ریل قرار بگیره و بعد مجدد اون رو به عنوان ماکرو سه بعدی در پارت اصلی ذخیره کنم و بعد برگردید به محیط اصلی طراحی تابلو و مجدد فراخوانیش کنید انشاالله درست شده
edit>device logic> placment area > defind
نه متاسفانه حل نشد
فایل stp براتون ارسال کردم زحمت نباشه توسیستم خودتون یه بررسی کنید
برند chint هس
بروی چشم انشالله این مورد رو براتون تو سیستم خودم چک میکنم خبرشو بهتون میدم
ممنون
با سلام با توجه به بررسی قطعه: ببینید شما یک فایل STP را وارد ایپلن کردید و در کل این فایل مشکل طراحی 3D نداره اما برای کار با اون طوی ایپلن لازمه که عملیاتهایی روی اون انجام بشه، مثلا کل تجهیزUNIT بشه و بعد از منو EDIT و بعد LOGIC برای اونجایی کعه قرار نصب بشه و روی ریل بشینه سطح نصب تعریف کنید، حتما اموزشهای مربوط به بخش سه بعدی و وارد کردن قطعات رو بررسی بفرمایید