نوتیفیکیشنها
پاک کردن همه
شروع کننده سوال:
ارسالشده : 25 تیر 1404 11:14
درود بر شما
وارد منو utilitie بشوید و قسمت
part management > extras
در setting سه تا گزینه هست ، تیک allow modification رو بزنید
و اوکی میشه
ارسالشده : 2 مرداد 1404 07:41
امیر حسین اسدی و زهرا یساولی واکنش نشان دادند