در حال لود شدن انجمن...

نوتیفیکیشن‌ها
پاک کردن همه

ارور در زمان باز کردن نرم افزار

(@majidbakaiyan)
عضو برتر
شروع کننده سوال:

[#246]

سلام این خطا میاد ولی نرم افزار کارمیکند

این موضوع در 4 هفته پیش توسط امیر حسین اسدی ویرایش شده است

ارسال‌شده : 18 شهریور 1405 18:05
امیر حسین اسدی
(@amir-h-asadi)
عضو توانمند مدیر

با سلام و احترام کاشکی پیغام رو کامل میفرستادید دوست من بیزحمت اون ارور رو باز کنید و مجدد اراسل بفرمایید تا باهم بررسی کنیم

ارسال‌شده : 21 شهریور 1405 16:17
(@majidbakaiyan)
عضو برتر
شروع کننده سوال:

ارور رو پایین نوشته ورک اسپیس مشکل داره 

ارسال‌شده : 2 مهر 1405 06:52
امیر حسین اسدی
(@amir-h-asadi)
عضو توانمند مدیر

درود بر شما در تصویر ابتدایی پیام کامل باز نشده بود، حالا سوال اینه که بعد از ارور ایا مشکلی در طراحی در قضای سه بعدی دارید؟ اگر مشکلی نیست پیشنهاد میکنم ادامه بدید چون امکان اینکه این ارور برای ارتباط با سخت افزار گرافیکی شما باشد وجود دارد

ارسال‌شده : 4 مهر 1405 10:42
(@majidbakaiyan)
عضو برتر
شروع کننده سوال:

نه مشکلی ندارم فقط من سرعتم پایینه و تمام موارد رد رعایت میکنم و تصمیم دارم سیستم رو عوض کنم راجع به مشخصات سیستم راهنمایی کنین چه مشخصاتی باشه و نسل چند که من تا چندین سال از لحاظ سیستم راحت باشم مشخصات فعلی سیستم رو فرستادم برای شما

ارسال‌شده : 5 مهر 1405 14:04
امیر حسین اسدی
(@amir-h-asadi)
عضو توانمند مدیر

با سلام و احترام خوب ببینید احتمال زیاد برای همین موضوع هست که در محیط سه بعدی مشکل پیش اومده ولی در خصوص سسیستم سعی بفرمایید حتما cpu  i7  نسلهای بالا یعنی 12 13 باشه حداقل و ram هم 24 به بالا و اگر بودجه مشکلی نیست گرافیک مجزا باشه البته این موارد برای لپ تاپ است و حتما به طول عمر باطری هم دقت بفرمایید

ارسال‌شده : 5 مهر 1405 16:55
(@majidbakaiyan)
عضو برتر
شروع کننده سوال:

گرافیک چند باید باشه و هارد رو هم بگین لطفا 
من یک لپ تاپ میخوام بگیرم 
یک سیستم برای دفترکارم 
خداروشکر به فکرمه که یک دفتر کاری بزنم 

ارسال‌شده : 6 مهر 1405 06:23
امیر حسین اسدی
(@amir-h-asadi)
عضو توانمند مدیر

درود بر شما بسیار عالی و پرفکت انشاالله بسلامتی خداوند به شما کمک کنه دوست من

ببینید در خصوص گرافیک لپ تاپ های سری loq lenovo رو که گرافیک مجزا دارند رو بررسی کنید و کارتون رو راه میندازه و در خصوص هارد هم اگه اوکی بود 2t ssd  عالیه

در خصوص سیستم هم یه کانفیگ معمولی میتونه کارهای دفتری رو راه بندازه اما اگه خواستید با این سیستم هم طراحی کنید باید کانفیگ خوبی را با مشورت با یه متخصص اوکی کنید انشا الله

ارسال‌شده : 8 مهر 1405 05:52