با درود خدمت دوستان عزیز
بنده ورژن ۲.۹ نصب کردم ولی زمان ریپورت گیری صفحه خالی ایجاد میکنه تمامی آیتم ها رو هم چک کردم به همین شکل بوده لطفا راهنمایی کنید با سپاس
با سلام و درود بر شما دوست خوبم کاشکی برامون عکس ارسال میکردید ایا در تمام ریپورتها این اتفاق میافته یا فقط ریپورت خاصی؟
درود خدمت مهندس عزیز بله در تمام ریپورت ها اتفاق مشابه هست
مهندس گوشه تمام آیکون های ریپورت یک ستاره آبی داره مثل این که نرمافزار دمو باشه اون شکلی میباشد
درود بر شما ممنون میشم در همین جا در انجمن برامون عکس بفرستید تا بیشتر بررسی کنیم با تشکر
با سلام و درود این علامت ستاره ابی روی ریپورتها به دلیل Freeze report pages اتفاق افتاده یعنی این قابلیت وجود داره تا پیج ریپورت گرفته شده رو فریز کنه که با تغییر طراحی، دیتاهای این صفحه تغییر نکنه. و برای تغییرات روی این مورد در زمان ریپورت گیری میتونید در صفحه ریپورت و تمپلیت روی ریپورت مد نظر کلیک رایت کنید و این گزینه رو مشاهده بفرمایید
اما در خصوص نبود دیتا در صفحات ریپورت این مورد باید بیشتر بررسی بشه یا احتمالا دیتایی رو پیدا نمیکنه برای نمایش یا فرم اصلی تحت تاثیر برخی از ویژگیها دیتا رو فراخوانی نمیکنه. شنا به زحمت بکشید ببینید با عوض کردن مدل فرم ایا درست میشه این مورد و این تست رو هم برای فرم terminal connectino diagram انجام بدید لطفا
- با درود مهندس روی تمام آیتم های ریپرت انجام دادم همه به همین شکل هستن بنده قبلا ورژن ۲.۷ داشتم ولی چون نرمافزار به صورت دمو بود همه عملیات انجام میشد ولی باز به همین شکل توی ریپرت گیری صفحات خالی ایجاد میکرد تا ورژن اصلی گیر آوردم
درود بیکران پیشنهاد میکنم اگر امکانش رو دارید یکبار کلا ریشه ای پاک بفرمایید و مجدد نصب کنید در خصوص ریشه ای منظور یه روش زیر هست
با نرم افزار uninstaller pro کلا ایپلن رو پاک بفرمایید و بعد از مسیر زیر ریشه ایپلن رو هم کلا پاک بفرمایید و سیستم رو ریستارت کنید و مجدد عملیات نصب رو تست کنید ببینید ایا جواب میده، فقط خیلی مهمه که ریشه ایپلن هم پاک شده باشه
c>user <public <eplan